Родители благодарят на учителите от Морското за професионализма при онлайн обучението


С перфектна организации и много ентусиазъм протича дистанционното обучение в Професионална гимназия по морско корабоплаване и риболов "Свети Никола".

Родители на ученици благодарят на учителите за техния професионализъм, отдаденост и отношение към младежите.

Учениците с ентусиазъм решават тестове и задачи и правят упражнения онлайн. Използването на технологиите им е интересно и ги привлича повече от традиционните присъствени уроци.

На снимките са Георги Гюзелев, Димитър Георгиев, Радомир Тенев, Радослав Йовчев, Здравко Сарафов от 8 а клас и Габриела Тодорова от 8 б клас.

„Децата са много мобилизирани и доволни, радвам се, че имат толкова близка и приятелска връзка с учителите“, пише една от майките – Елена Димитрова.

„Благодаря Ви, на Вас и на всички други учители нашето училище, които полагате толкова много усилия, търпение и ежедневна отдаденост за децата ни! Бъдете благословени! Бъдете здрави Вие и семействата Ви!“, благодари друга от майките – Петя Николова.

От понеделник, 16 март в Професионална гимназия по морско корабоплаване и риболов "Свети Никола", по-известна като Морското училище, започна дистанционно обучение. Това се наложи във връзка с наложените мерки заради пандемията COVID-19.

Организацията бе създадена два дни и работи на 100 процента.

Използват се платформите Shkolo и „Уча се“, както и Viber и Messenger.

Интернет обучението се провежда във виртуални класни стаи, а учителите и учениците работят от домовете си.

 


Ресурси: